download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zasedba Okttober predstavlja prvi singel Lep dan

Skupina Okttober je decemba izdala prvi posnetek, skladbo Lep dan.
Mariborska zasedba Okttober je nastala leta 2008, ko sta se pevec in kitarist Milan Fras in basist Rene Markovič po dolgih letih različnih bendov sestavila s solo kitaristom Nikijem Stojanovićem in bobnarjem Gregom Božičem. Nastali so Okttober, ki ves čas igrajo le lastno avtorsko glasbo. Besedila piše Milan, glasbo ustvarjajo vsi. Vsak zase ima za seboj bogato glasbeno zgodovino različnih mariborskih zasedb, a verjamejo v skupno prihodnost.
 
Prva skladba Lep dan govori o tem, da ne glede koliko, kako, kaj v življenju prehodimo, prepotujemo ali doživimo, nas pot vedno znova zapelje nazaj k sebi. Sami imamo moč, da spremenimo sliko, predstavo ali dojemanje o tem, kakšen je svet.
 
Pravkar so posneli svoje prve studijske posnetke in kmalu bodo izdali tudi prvo malo ploščo s šestimi skladbami. Po osvojeni mariborski glasbeni sceni pa se predstavljajo tudi naokrog po Sloveniji. 
 
OKTTOBER - Lep dan

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav