download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zlatko v singlu Zaprisežen

Album Živim lajf je Zlatko ustvarjal kar z devetimi producenti, kar se odraža v njegovi raznolikosti, seveda pa vse skladbe povezujejo besedila, polna optimizma in pozitivnih sporočil. Zlatko jih opisuje takole: "navdih za besedila sem črpal iz preteklosti, jih prepletal s sedanjostjo, gledajo pa v prihodnost."
Pri skladbi Ti to lahko je sodelovala Nina Pušlar, sporočilo besedila pa je Zlatkov življenski moto – vse se da če se hoče. Oto Pestner je zapel v skladbi Samo potnik, za katero Zlatko pravi: "vse na tem svetu je samo prah, ne vežite svojega srca zanj". Na albumu je tudi skladba za hčerko Ni’jo Nur in Srce Sloveniji, ki jo je naredil ob dejanju ekstremnega športnika Mateja Markoviča s sporočilom, da je srce naše najmočnejše orožje. 
 
Za skladbo A se spomnš, ki bazira na 90-ih letih, je že začel snemati video spot in ga bo snemal vsaj pol leta, saj hoče v njem prikazati statiko in gibanje v vseh letnih časih.
 
Za pokušino pa novi singel Zaprisežen.
 
ZLATKO - Zaprisežen

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav