download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zmelkoow predstavljajo singel Pussy revolucija

Skupina Zmelkoow se že dlje časa trudi, da bi svoj umetniški uspeh nadgradila tudi s komercialnim. Kljub temu pa je le redkokdo verjel, da bodo pripravljeni iti tako daleč. 
Podpisali so multilateralno pogodbo z vlado, trojko in konzorcijem trgovskih centrov, v kateri so se zavezali k doslednemu zatiranju revolucionarnih idej in promociji potrošništva. Plod te nagnusne razprodaje rokerskega dostojanstva je pesem Pussy revolucija, ki na subtilno perfiden način sili poslušalce v pasivno apatijo in s tem podaljšuje dominacijo turbo-neoliberalističega kapitalizma. Bojda Zmelkoow računajo, da se bo pesem vrtela tudi po radiih, saj bi jim poleg pogodbenega zneska prav prišel tudi kakšen cekin od Sazasa.
 
ZMELKOOW - Pussy revolucija 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Prekleti izdajalci! In kaj naj z njimi? Direkt na grmado! Veliki ognjemet bo 15.3.2014. V primeru ugodnih nakupov v katerem od bližnjih hipermarketov dogodek odpade.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav