download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Zvita feltna s Katrino

Glasbena skupina Zvita Feltna je ob svoji 10. obletnici obstoja pred kratkim izdala svoj prvi album Na zdravje, prijatelji!. Izid albuma pospremlja tudi izid novega singla Katrina.
Kljub mladosti njenih članov je skupina Zvita Feltna že 10 let prisotna na slovenski zabavni in narodnozabavni glasbeni sceni. Vse se je začelo leta 2006, ko so se takratni člani skupine naključno zbrali na privatni zabavi in prvič zaigrali skupaj. Navdušeno občinstvo jim je pripisalo zabavljaško ime Zvita Feltna, ki se je ohranilo vse do danes. V vseh teh letih se je v skupini zamenjalo kar 25 članov, današnjo zasedbo pa sestavljajo Blaž Gec (klaviature in diatonična harmonika), Žan Janežič (kitara in bas kitara), Theo Čebron (kitara in bas kitara), ki skupaj ustvarjajo že pet let, ter Matic Leban (bobni), ki se je skupini pridružil letos. In prav mladost članov današnje Zvite Feltne je igrala pomembno vlogo pri njihovem avtorskem glasbenem ustvarjanju. Zvita Feltna je pred 10 leti res začela kot narodnozabavni ansambel, preigravala priredbe in se kalila na nastopih, a mlada kri je prinesla tudi nove ideje in zalet - lotili so se avtorskega ustvarjanja tako zabavnih in narodnozabavnih melodij kot pop skladb. Leta 2012 so nastale prve, štiri leta kasneje, v letošnjem septembru, pa so fantje izdali prvenec. Naslovili so ga po eni od svojih najbolj uspešnih skladb 'Na zdravje, prijatelji'. Kot se za skupino njihovega kova spodobi so za svoj jubilej pripravili velik koncert v domačem kraju, v Dutovljah.

ZVITA FELTNA - Katrina

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Album Na zdravje, prijatelji! vsebuje 10 avtorskih skladb; polovica jih suvereno zastopa narodnozabaven žanr, 4 koketirajo s pop glasbo in se gibajo v zabavnih vodah, naslovna skladba pa je zmes obeh.
 
Izid zgoščenke Zvita Feltna pospremljajo z novim singlom Katrina. Pop skladba govori o zaljubljenem fantu, ki zaman čaka na svojo simpatijo. Kljub nesrečnemu koncu gre za živahno skladbo, ki gre hitro v uho. Prisluhnite ji sami!
 
Mladeniči pravijo, da jim ustvarjalnih idej in energije ne zmanjkuje – ravno obratno! Fantje se najbolje znajdejo na odru, nastajajo pa že nove melodije.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav