download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

6pack Čukur predstavlja dobrodelno akcijo Working Cross

6pack Čukur, eden najpopularnejših slovenskih hip-hoperjev, je znan tudi kot izvrsten polagalec keramičnih ploščic. Zato je pred kratkim osnoval projekt, ki združuje njegovo poklicno in ustvarjalno pot, ter jo nagradil z dobrodelništvom. 
Pri svojem delu keramičarji uporabljajo tudi plastične križce, s katerimi urejajo pravilen razmik med posameznimi ploščicami. V sodelovanju z Zlatarstvom Skušek je Čukur ustvaril linijo treh križcev, ki naj bi predstavljali posameznike, ki kljub krizi s svojim znanjem in delom lahko pomagajo tudi drugim.
 
Deset odstotkov od prodaje križcev, sestavljenih iz čistega srebra, bo namenjenih za ustanavljanje in delovanje društva Working Cross, pod okriljem katerega bo Čukur združeval kolege obrtnike, ki bodo na osnovi dobredelništva pomagali tistim, ki si tega ne morejo privoščiti in jim omogočili osnovne potrebe za normalno bivanje. K sodelovanju poziva tudi podjetja, da se jim pridružijo z doniranjem materialov za prenovo stanovanj, kopalnic ipd. 
 
Ker Čukur tako pri ustvarjanju, delu, kot ljubezni sledi načelu "verjemi v svoje delo, svoj križ, svojo vero" je njegova velika želja, da križec postane prepoznaven simbol ljudi, ki verjamejo v solidarnost, brezpogojno pomoč in ustvarjalnost na vsakem koraku. 
 
Podrobnejšo zgodbo dobrodelnega društva Working Cross in serije srebrnih križcev bodo javnosti prvič predstavili 11. decembra 2013 na dogodku v Kavarni Sputnik v Ljubljani, kjer bo nakit mogoče tudi kupiti, Čukur pa bo ob tej priložnost pripravil koncert, na katerem bo predstavil novo pesem, s Petrom Polesom organiziral dražbo posebnega unikatnega križca in pogostil obiskovalce. 
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav