download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Aleksandra Čermelj bo izdala svoj prvi album

Aleksandra Čermelj bo 17. decembra predstavila svoj prvi album z naslovom Barve mojih dni. Aleksandra si avtorstvo skladb deli s kitaristom Gašperjem Kržmancem, vsa besedila, razen skladbe Na robu ulice, pa so njena.
Aleksandra je glasbeno pot začela v zgodnjih najstniških letih, ko je obiskovala ure solopetja in nastopanja na glasbeni šoli »Scuola 55« v Trstu ter ure violine na nižji glasbeni šoli v Kopru. Z dvanajstimi leti je začela s sodelovanjem in nastopanjem na različnih prireditvah in glasbenih festivalih.
Za seboj ima več odmevnejših uspehov. Na Festivalu Melodij morja in sonca (MMS) – najstniški FENS je osvojila 1. mesto s prvo samostojno skladbo »Teh petnajst let« (1997).  S skladbo »Mladosti ne dam« je nagrado osvojila tudi leto kasneje. Leta 2001 je osvojila več nagrad na različnih glasbenih festivalih. S skladbo »V tebi se nov dan začne« je osvojila glavno nagrado na festivalu MMS – FENS glavna kategorija, s skladbo »Fant za slovo« glavno nagrado na Festivalu Orion ter s skladbo »Misli le name« 5. mesto na festivalu Slovenska popevka. Leta 2003 je ponovno nastopila na festivalu Slovenska popevka, kjer je skladba »V ogledalu srca« dobila nagrado za najboljši aranžma. Istega leta se je s skladbo »Je res« udeležila tudi Festivala Hit. Od leta 2005 do leta 2011 je kot spremljevalni vokal sodelovala na Festivalu Pesem Evrovizije (EMA).
Neisha, Hannah Mancini, Anika Horvat, Danilo Kocjančič, Drago Mislej Mef, Marino Legovič, Tinkara Kovač, Lara Baruca, Zablujena generacija, Big foot mama, Katja Koren, so le nekateri izmed slovenskih glasbenikov in glasbenih skupin, s katerimi je v preteklosti sodelovala. Redno nastopa v skupinah Xequtifz, Zmelkoow in Xazz ter kot samostojna izvajalka.
Aleksandra Čermelj bo 17. decembra predstavila svoj prvi album z naslovom Barve mojih dni. Aleksandra si avtorstvo skladb deli s kitaristom Gašperjem Kržmancem, vsa besedila, razen za skladbo Na robu ulice, pa so njena.

Aleksandra je glasbeno pot začela v zgodnjih najstniških letih, ko je obiskovala ure solopetja in nastopanja na glasbeni šoli Scuola 55 v Trstu ter ure violine na nižji glasbeni šoli v Kopru. Z dvanajstimi leti je začela s sodelovanjem in nastopanjem na različnih prireditvah in glasbenih festivalih.

Za seboj ima več odmevnejših uspehov. Na Festivalu Melodij morja in sonca (MMS) – najstniški FENS je osvojila 1. mesto s prvo samostojno skladbo Teh petnajst let (1997).  S skladbo Mladosti ne dam je nagrado osvojila tudi leto kasneje. Leta 2001 je osvojila več nagrad na različnih glasbenih festivalih. S skladbo V tebi se nov dan začne je osvojila glavno nagrado na festivalu MMS – FENS glavna kategorija, s skladbo Fant za slovo glavno nagrado na Festivalu Orion ter s skladbo Misli le name 5. mesto na festivalu Slovenska popevka. Leta 2003 je ponovno nastopila na festivalu Slovenska popevka, kjer je skladba V ogledalu srcadobila nagrado za najboljši aranžma. Istega leta se je s skladbo Je res udeležila tudi Festivala Hit. Od leta 2005 do leta 2011 je kot spremljevalni vokal sodelovala na Festivalu Pesem Evrovizije (EMA).

Neisha, Hannah Mancini, Anika Horvat, Danilo Kocjančič, Drago Mislej Mef, Marino Legovič, Tinkara Kovač, Lara Baruca, Zablujena generacija, Big foot mama, Katja Koren, so le nekateri izmed slovenskih glasbenikov in glasbenih skupin, s katerimi je v preteklosti sodelovala. Redno nastopa v skupinah Xequtifz, Zmelkoow in Xazz ter kot samostojna izvajalka.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav