download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Aperion koncertno tudi skozi poletje

Aperion koncertno tudi skozi poletje
Foto: Branka Istenič
8. junija se bo skupina Aperion že tretjič zapored predstavila na tradicionalni prireditvi Viški dnevi sosedov ali Metal Witch. Tla se bodo zopet tresla na preverjeni lokaciji na Gerbičevi 61a v Ljubljani, začelo pa se bo že ob 15h! Družbo na odru jim bodo delali še Requiem, Evil Eve, Brezno, Hellcats, Roadkill BBQ, Canyon Observer in Divine Illusion.
Slišali pa jih boste še na enem dvodnevnem festivalu, tokrat na Planini pri Sevnici, kjer se bo odvijal festival Klumpanje. Športno–družaben dogodek, začinjen z obilo dobre glasbe in zabave, jih bo gostil 6. julija. Več o festivalu in nastopajočih pa si lahko preberete tukaj.  Se vidimo!
8. junija se bo skupina Aperion že tretjič zapored predstavila na tradicionalni prireditvi Viški dnevi sosedov ali Metal Witch.
Tla se bodo zopet tresla na preverjeni lokaciji na Gerbičevi 61a v Ljubljani, začelo pa se bo že ob 15h! Družbo na odru jim bodo delali še Requiem, Evil Eve, Brezno, Hellcats, Roadkill BBQ, Canyon Observer in Divine Illusion.

Slišali pa jih boste še na enem dvodnevnem festivalu, tokrat na Planini pri Sevnici, kjer se bo odvijal festival Klumpanje. Športno–družaben dogodek, začinjen z obilo dobre glasbe in zabave, jih bo gostil 6. julija.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav