download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Below Zero izdali svoj prvi EP Happiness

Below Zero so mlada alter rock trojica iz Ljubljane, ki je v prejšnem tednu izdala svoj prvi EP. Zgoščenko Happiness (ki je prav tako naslov enega od singlov) se da dobiti pri članih banda ali pa online preko Bandcamp. 
Kakšna pa je sploh zgodba zasedbe? Skupina je nastala pred enim letom in pol, v začetku septembra 2012, ko so se spoznali trije dijaki Gimnazije Poljane. Da, so mlad band, katerega povprečna starost je 18. Vendar imajo ambicije. Zase pravijo, da so žanrsko kar raznoliki - njihova glasba je nekakšen alternative/indie rock, ki mu sem pa tja dodajo ščepec klasičnega rocka. 
 
EP so snemali prejšnje poletje pod vodstvom Gašperja Kržmanca v studiu na Drenovem griču, kjer so posneli svoj album Drenov grič prepoznavni slovenski band Nula Kelvina, pred kratkim pa tudi Roger N. Out. Na CD-ju je moč najti pet komadov, ki z različnih zornih kotov predstavijo glasbo mlade trojice. Nekatere skladbe se ob prvem poslušanju kar malce razlikujejo, vendar celoten izdelek vseeno povezuje neka rdeča nit, ki tako ustvari celostno zvočno podobo EP-ja.
 
Za sabo imajo fantje že nekaj nastopov - ene bolj, druge manj uspešne. Z izidom EP-ja bo skupina poskušala pridobiti čimveč koncertov in tako promovirati sebe in svojo glasbo, hkrati pa pridobiti še čimveč odrskih izkušenj.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav