download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Big foot mama izbrala Pet ta hudih finalistov

Big foot mama izbrala Pet ta hudih finalistov
Foto: Bruno Sedevcic
Skupina Big Foot Mama je med prazniki izvedla finale natečaja Pet ta hudih, s katerim izbira pet mladih glasbenikov, ki bodo z njimi nastopili na koncertu 17. maja v ljubljanskih Križankah. Med petnajstimi finalisti so jih izbrali pet; in vsak od njih bo z Bigfooti na odru Križank odigral po eno skladbo.
V finale so Bigfooti uvrstili štiri pevce oz. pevke, pet kitaristov, tri basiste in tri bobnarje. V studiu Railroad v Ljubljani so skupaj preživeli dva zabavna dneva in hkrati posneli TV oddajo v več delih. Z vsakim od finalistov so zaigrali skladbo, s katero se je prijavil na natečaj. "Neverjetno, koliko talenta se skriva po Sloveniji. Prav vsi, ki so prišli v finale, so odlični! Odločitev, kdo od njih naj z nami nastopi v Križankah, vsekakor ni lahka. Večina od izbranih je med nas prišla z dobro mero treme, ki smo jo razbijali s sproščenim druženjem in glasbenim improviziranjem. Nenazadnje - to ni resničnostni šov, ampak rokernol. Mi smo predvsem počaščeni, da toliko mladih nadebudnežev glasbeno raste ob naši glasbi!" pravijo Big Foot Mama.
 
Dvodnevno druženje je beležila televizijska ekipa, ki bo finale zmontirala v sedem kratkih televizijskih oddaj. 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav