download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Big foot mama kmalu z albumom Izhod

Skupina Big Foot Mama je začela odštevati dneve do izida sedmega studijskega albuma. Naslov njihovega novega studijskega albuma, ki so ga v torek najavili na svoji spletni strani www.bigfootmama.net, bo 'IZHOD'!
Album so Bigfooti snemali januarja v studiu Wong v Berlinu, nadaljevali marca v ljubljanskem studiu Kif Kif pod taktirko producenta Žareta Paka, dve skladbi ('Pot iz trnja' in 'Umazan dež') pa sta nastali že pred dvema letoma. Miks albuma je potekal v Hannovru v Nemčiji. Na novem albumu 'Izhod' bo skupaj 12 skladb, ki predstavljajo sveže prenovljeno Big Foot Mamo v morda najbolj dodelanem in zrelem tonu doslej.
Big Foot Mama so z Žaretom Pakom sodelovali že pri njihovih prvih štirih albumih ('Nova pravila' iz l. 1995, 'Kaj se dogaja' iz l. 1997, 'Tretja dimenzija' iz l. 1999 ter 'Doba norih' iz l. 2001).
Več o albumu sledi kmalu, v kratkem pa bodo Big Foot Mama predstavili tudi novo skladbo!
Skupina Big Foot Mama je začela odštevati dneve do izida sedmega studijskega albuma. Naslov njihovega novega studijskega albuma, ki so ga v torek najavili na svoji spletni strani, bo Izhod.

Album so Bigfooti snemali januarja v studiu Wong v Berlinu, nadaljevali marca v ljubljanskem studiu Kif Kif pod taktirko producenta Žareta Paka, dve skladbi (Pot iz trnja in Umazan dež) pa sta nastali že pred dvema letoma. Miks albuma je potekal v Hannovru v Nemčiji. Na novem albumu Izhod bo skupaj 12 skladb, ki predstavljajo sveže prenovljeno Big Foot Mamo v morda najbolj dodelanem in zrelem tonu doslej.

Big Foot Mama so z Žaretom Pakom sodelovali že pri njihovih prvih štirih albumih (Nova pravila iz l. 1995, Kaj se dogaja iz l. 1997, Tretja dimenzija iz l. 1999 ter Doba norih iz l. 2001).

Več o albumu sledi kmalu, v kratkem pa bodo Big Foot Mama predstavili tudi novo skladbo!
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav