download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Big foot mama predstavila Pet ta hudih

Big foot mama predstavila Pet ta hudih
Foto: Bruno Sedevcic
Big Foot Mama so na včerajšnji novinarski konferenci v Lepi žogi predstavili koncept Pet ta hudih. Vsem zbranim so prikazali in dokazali, da 17. maja v Križankah pripravljajo res poseben koncert – namesto VIP glasbenih gostov ali predskupine bodo na odru Križank z Bigfooti nastopili kar njihovi fani! 
Na tiskovni konferenci so tako namesto Big Foot Mame v živo s skladbo Nisem več s tabo nastopili Bad Boys Band, stari od 9 do 14 let. Lili, Vid, Aljaž, Jan in Mark so nedvomno presenetili vse zbrane.
 
Po kratkem nastopu so na oder stopili pravi Big Foot Mama in podrobno predstavili koncept Pet ta hudih: "Na spletu se stalno pojavljajo posnetki, kjer naši fani igrajo naše komade. Zdijo se nam zelo zabavni in tako smo dobili idejo, da bi namesto standardnih VIP gostov na oder ljubljanskih Križank povabili po enega pevca, ritem kitarista, solo kitarista, basista in bobnarja, ki bi z nami v živo odigrali vsak po en komad."
 
Predstavili so tudi spletno stran, preko katere se bo možno prijaviti (pettahudih.bigfootmama.net) in kasneje glasovati za vaše favorite. Big Foot Mama prijave zbira do 21. aprila, teden dni kasneje pa bo potekalo finale, ko bodo fantje izbrali po enega pevca, solo kitarista, ritem kitarista, basista in bobnarja! Celotni finalni izbor bodo posnele kamere, zbran material pa bo predvajan meseca maja.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav