download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Big foot mama v Laškem na odru z Warrenom Hayesom

Big foot mama v Laškem na odru z Warrenom Hayesom
Foto: Bruno Sedevcic
Bigfooti v Laškem pripravljajo pravo rockovsko mednarodno sodelovanje - na prireditvi Pivo in Cvetje bodo v četrtek, 11. julija na odru gostili Warrena Haynesa! 
Big Foot Mama to poletje ne počivajo – po več kot uspešnem albumu Izhod, ki je izšel v lanskem letu, so natanko leto dni po njegovem izidu, v mesecu maju, napolnili ljubljanske Križanke. V poletnem času pa so že in še bodo odigrali lep šopek koncertov – od samostojnih do festivalskih nastopov. Poletje bo tako za Bigfoote zelo rockovsko in delavno obarvano. Prav kmalu jih boste lahko slišali na festivalu Pivo in Cvetje, kjer se jim bo na odru pridružil Warren Haynes, ameriški blues in rock kitarist, vokalist in avtor, vodja in ustanovitelj zasedbe Gov't Mule!
 
Warren Haynes, 23. na lestvici 100 največjih kitaristov vseh časov po mnenju revije Rolling Stone, je eden od najbolj dejavnih glasbenikov na svetu: je ustanovitelj in vodja skupine Gov't Mule, sodeluje v skupini The Dead (s katero po smrti Jerryja Garcie nadaljuje bogato glasbeno zapuščino legendarnih Grateful Dead) in hkrati tudi kitarist in vokalist skupine The Allman Brothers Band. Z The Allman Brothers bandom je prejel tudi nagrado Grammy za življensko delo. Največji hit izpod peresa Warrena Haynesa, ki ga izvajajo tako The Allman Brothers band kot Gov't Mule, poleg njih pa še kopica drugih, predvsem ameriških izvajalcev, je skladba Soulshine, Haynes pa je tudi soavtor hitov Two of a Kind in Workin' on a Full House, ki ga je izvajal ameriški country pevec Garth Brooks. S solo albumom Man in Motion si je pred dvema letoma prislužil tudi nominacijo za Grammyja za najboljši blues album.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav