download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Bohem vabijo k sodelovanju pri videospotu za skladbo Nihče iz vesolja

Bohem vabijo k sodelovanju pri videospotu za skladbo Nihče iz vesolja
Foto: Matic Kostanjšek

Skupina Bohem se je bliskovito vrnila na glasbeno sceno s pesmijo Nihče iz vesolja, s katero ponovno dokazujejo, da so eden izmed najbolj priljubljenih bandov pri nas! Po albumih Življenje ni zločin in Manifest ljubezni, skupina snema svojo tretjo ploščo, pod katero se bo podpisal priznan producent Andrea Effe.

Bohem so znani po izjemnih videospotih, ki so jih zaznamovali skozi leta ustvarjanja. Bohem so prvi band, ki je posnel videospot v ljubljanski operi, za njimi so snemali veličastni Il Divo, spot z naslovom Deveti junij je režiral Mitja Okorn, den izmed najbolj opevanih režiserjev pri nas, ki mu je po uspešnem sovenskem filmu Tu pa tam uspel prodor v tujino s poljskim filmom Pisma Sv. Nikolaju, ki je eden izmed najbolj gledanih poljskih filmov kdajkoli. Spot On je jaz je režiral priznani režiser Jure Matjažič, video pa ima že več kot 500.000 ogledov. Matjažič je tudi krivec za enega izmed najboljših spotov v nekdanji Jugoslaviji, gre pa za spot skupine Bohem z naslovom Romanca.

Bohem tokrat razpisujejo velik natečaj, h kateremu vabiju kar 60 ljudi, ki jih bodo ovekovečili v svojem novem spotu. Majhni, veliki, mladi in mladi po srcu, ozki in široki, takšni in drugačni, vabljeni prav vsi na snemanje spota Nihče iz vesolja, ki bo potekalo 9. in 10. februarja v Ljubljani, Mariboru in Novi Gorici. Prijavite se lahko na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na FB profilu skupine. Vse informacije boste prejeli ob prijavi, skupaj s skupino Bohem pa boste ovekovečili zgodovinsko glasbeno pojavljanje, ki bo zaznamovalo slovenski video spotovski prostor in tro-delno bohemovsko sago!

Skupina Bohem o pesmi Nihče iz vesolja pravi: "Besedilo in zgodbo lahko vsak razume po svoje, dejstvo pa je, da govori tudi o malem človeku, ki je po eni strani kaplja v morju, nihče iz vesolja, po drugi strani pa lahko njegova dejanja pomenijo/povzročijo velike stvari ... Še kako resnično v trenutno aktualnih razmerah pri nas." Bohem se s pesmijo vrčajo k močnim besedilom, spevnim melodijam in refrenom, ki so bili njegov zaščitni znak že pri uspešnicah prejšnjih dveh plošč, kot so On je jaz, Deveti junij, Kraljica sanj, Romanca, tokrat pa so v pesmi Nihče iz vesolja poskrbeli tudi za svežino, saj so pri refrenu, pri spremljevalnih vokalih, sodelovali člani gospel zbora Bee Geesus, odločili pa so se tudi za drzen kitarski solo.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav