download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Dan D nadaljujejo s projektom Tiho

Izjemno dejavni Dan D nadaljujejo s koncertnimi nastopi po Sloveniji. Akustična turneja Tiho je bila obsežna in uspešna, saj je bila večina koncertov vnaprej razprodanih, a zanimanje za njihov intimni nastop še vedno ne poneha. 
Vendar ljubiteljem Dan D v prihajajočih mesecih ne bo več potrebno delati kompromisov med akustično ali električno različico uspešnic, saj bo čez poletje obojih nastopov dovolj. Zasedba se bo na nekaterih koncertih predstavila v prepoznavni rockersko-energični luči, na drugih pa v bolj umirjeno-lirični, značilni za projekt Tiho, ki je navdušil že številne poslušalce.
 
Tako bodo danes z akustičnim programom nastopili v Novi Gorici, že naslednji dan pa bodo "naelektreni" gostovali v Ljubljani. Če boste zamudili prej omenjena nastopa, pa vsekakor ujemite katerega izmed prihodnjih na Primorskem (Sežana, Štanjel, Solkan), Gorenjskem (Kranj, Radovljica, Škofja Loka, Jesenice), Štajerskem (Laško, Žiče) Dolenjskem (Krško, Trebnje). 
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav