download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Delovno poletje skupine Eskobars

Delovno poletje skupine Eskobars
Foto: Kristina Bursac
Po vseh klubskih in akustičnih koncertih Eskobars letošnje poletje nastopajo na velikih festivalskih odrih in hkrati pripravljajo material za novi album.
Od odra na velenjskem Rock na gradu, nastopa na Noči v Bitnjah ter na Rock Otočcu, kjer so kljub zgodnji uri prepričali občinstvo, do prihajajočega koncerta v Laškem na prireditvi Pivo in Cvetje Eskobars pilijo nove skladbe (Vidim ti v očeh, Ni dovolj ...) in suvereno predstavljajo stare – tiste iz prvenca Eskobars (Cosmo Blues, Sobotne noči, Morski ples, Potnik ...).
 
Poleg koncerta v Laškem (13.7.2013) jih lahko kmalu vidite in slišite še v Ajdovščini (9.8.2013), Knap'n'festu v Krmelju (10.8.2013), v Luciji (23.8.2013). Septembra (natančneje 14.9.2013) pa Eskobars pripravljajo poseben večer v portoroškem Kanela Baru. Na dogodek z nazivom Eskobars and Friends so povabili njim ljub slovenski band, s katerim bodo nastopili skupaj. Več informacij o samem dogodku vam bomo sporočili malce kasneje.
 
Eskobars pa poleg koncertiranja po Sloveniji pridno snemajo tudi skladbe za novi album, ki bo izšel letošnjo jesen. Večina materiala je že posnetega, manjka le še nekaj skladb, ki pa so konceptualno že zastavljene. Na novem albumu bosta tudi že predstavljeni skladbi Vidim ti v očeh in Ni dovolj.
 
Delovno poletje skupine lepo strne Rok Druscovich: "Kljub službi osem ur dnevno vsak teden koncerti ter vaje in snemanje ... noro poletje!", Teo Collori pa dodaja: "To poletje je zame posebno, saj sem se kljub vsem projektom posvetil poroki in življenju v dvoje, tako, da je zame še posebej naporna vožnja na vaje iz Ljubljane v Portorož iz Ljubljane v Portorož iz Ljubljane ..." Bogdan Sojič pa, v svojem slogu: "Jaz sem službo kar pustil!"
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav