download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Demetra Malalan bo polnoletnost praznovala z debitanskim albumom Danes si tu

Slovenija je Demetro Malalan, mlado zamejko takrat komaj šestnajstletno dijakinjo iz Trsta spoznala v največjem pevskem šovu X Factor. Številne je navdušila že v avdicijski oddaji, nato je priljubljenost zaradi čudovitega glasu le še stopnjevala.
24. junija 2012 so jo gledalci izbrali za zmagovalko, zato je točno dve leti po zmagi simbolično predstavila pesem ‘Danes si tu‘, s katero je želela sporočiti, da je potrebno živeti za danes in se ne obremenjevati s tem kaj nas čaka jutri. "Opazila sem namreč, da je sčasoma vse lažje, vse težave postanejo lažje, vse se izboljša. Mislim, da se lahko v tem besedilu najdejo vsi, tudi sama sem se in mislim, da se to čuti!"
 
23. septembra, ko bo Demetra dopolnila 18. rojstni  dan, bo zaključila z dvoletnim glasbenim ustvarjanjem. Njeni prvi glasbeni koraki bodo strnjeni na debitanskem albumu Danes si tu, na katerem bodo zbrane pesmi, kot je uspešnica Malo fantazije, V mislih s tabo, Poišči me srečno, pesem v angleškem jeziku Magic, kot tudi zadnji singl Danes si tu.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav