download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Demetra Malalan kmalu z novim singlom Malo fantazije

Kmalu po veliki zmagi v glasbenem šovu, je Demetra Malalan predstavila debitansko pesem ‘Poišči me srečno‘. Ob začetku šolskega leta, pa je 15 letna Demetra po pregledu urnika uskladila šolske obveznosti z veliko ljubeznijo, petjem! Skupaj z odlično avtorico besedil Neisho in priznanim slovenskim producentom Dejanom Radičevičem se je zaprla v studio ter začela s snemanjem že druge pesmi ‘Malo fantazije’!
Demetra bo v naslednjih dneh posnela tudi videospot! Naslov pesmi je kot nalašč za decembrske in praznične dni, kajne?
Naj vam izdamo še skrivnost! Pesem kot tudi videospot, bosta prvič predvajana v ponedeljek 10. decembra!
Kaj več vam bomo izdali v prihodnjih dneh!
Kmalu po veliki zmagi v glasbenem šovu, je Demetra Malalan predstavila debitansko pesem Poišči me srečno. Ob začetku šolskega leta, pa je 15 letna Demetra po pregledu urnika uskladila šolske obveznosti z veliko ljubeznijo, petjem!
Skupaj z odlično avtorico besedil Neisho in priznanim slovenskim producentom Dejanom Radičevičem se je zaprla v studio ter začela s snemanjem že druge pesmi Malo fantazije! 

Demetra bo v naslednjih dneh posnela tudi videospot! Naslov pesmi je kot nalašč za decembrske in praznične dni. Naj vam izdamo še skrivnost! Pesem kot tudi videospot, bosta prvič predvajana v ponedeljek 10. decembra!
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav