download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Diskoteka Turist bo znova zaživela v Disko Baru Pr skelet

Pred več kot 30. leti ( 5. junij 1980 ) so se odprla vrata kultne ljubljanska Diskoteke Turist, v katero so zahajali številni, zabave željni; od estradnikov, kulturnikov, politikov, znanih  in malo manj znanih obrazov. Skupni imenovalec vsem je bil: IZBRANA GLASBA - DOBRA ZABAVA!  Diskoteka  se je zaprla leta 1994.
A legendarni didžej in idejni vodja Andrej Kokalj se je s svojo ekipo odločil, da se bo Turist vračal! Vsaj enkrat na mesec. Na drugem kraju a z isto vsebino – dobro zabavo, nepozabno glasbo, plesnimi ritmi, vrhunsko modno revijo mladih oblikovalcev …
Diskoteka Turist bo znova zaživela v jeseni ( natančneje 20. oktobra 2012 ) v Disko Baru PR SKELET (bivši Backus, Babilon). Po novem se bodo odslej nostalgični večeri 80/90 let odvijali vsako 3. soboto v mesecu. Seveda bodo za glasbo skrbeli Andrej Kokalj in legende ( ostali »turistični« didžeji, med katerimi se je najbolj izpostavil Tomaž Pezdirc ) z občasnimi gosti. Za »intro« in ščepec  glamurja pri vseh dogodkih pa bo prišla na račun tudi mlada modna in dizajnerska scena, kar je bilo vidno in uspešno tudi na prejšnjih dveh prireditvah Diskoteke Turist. To pomeni, da bo prostor vsako tretjo soboto prepleten s prav posebnim šarmom! Zato bomo veseli vaše pomoči pri pripravljanju vsakomesečnih dogodkov Diskoteke Turist.
Pred več kot 30. leti ( 5. junij 1980 ) so se odprla vrata kultne ljubljanska Diskoteke Turist, v katero so zahajali številni, zabave željni; od estradnikov, kulturnikov, politikov, znanih  in malo manj znanih obrazov. Skupni imenovalec vsem je bil: izbrana glasba - dobra zabava! Diskoteka se je zaprla leta 1994.

A legendarni didžej in idejni vodja Andrej Kokalj se je s svojo ekipo odločil, da se bo Turist vračal! Vsaj enkrat na mesec. Na drugem kraju a z isto vsebino – dobro zabavo, nepozabno glasbo, plesnimi ritmi, vrhunsko modno revijo mladih oblikovalcev … 

Diskoteka Turist bo znova zaživela v jeseni (natančneje 20. oktobra 2012 ) v Disko Baru Pr skelet (bivši Backus, Babilon). Po novem se bodo odslej nostalgični večeri 80/90 let odvijali vsako 3. soboto v mesecu.

Seveda bodo za glasbo skrbeli Andrej Kokalj in legende (ostali turistični didžeji, med katerimi se je najbolj izpostavil Tomaž Pezdirc) z občasnimi gosti. Za intro in ščepec  glamurja pri vseh dogodkih pa bo prišla na račun tudi mlada modna in dizajnerska scena, kar je bilo vidno in uspešno tudi na prejšnjih dveh prireditvah Diskoteke Turist. To pomeni, da bo prostor vsako tretjo soboto prepleten s prav posebnim šarmom!
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav