download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Ditka v Salzburškem paviljonu White noise

V ponedeljek, 15.10.2012 ob 20h se bo DITKA s svojo spremljevalno skupino predstavila v Salzburškem paviljonu White Noise v okviru projekta EPK Maribor 2012.
18-letna Ditka je novi obraz in prava osvežitev na slovenski glasbeni sceni. Po samostojnih koncertih v Kopru, Ljubljani, Slovenj Gradcu, na Ravnah in v Laškem, bo to že njen šesti celovečerni koncert v zadnjih treh mesecih. Ditka je prejšnji teden predstavila javnosti svoj novi singel »Nekaj je v zraku« (besedilo Tone Pavček, glasba Gorazd Čepin, aranžma Gorazd Čepin/Matevž Šalehar-Hamo),
album - na katerem bodo uglasbene pesmi znanih slovenskih pesnikov kot sta Tone Pavček in Feri Lainšček ter avtorske skladbe v angleščini - pa je v delu.
V ponedeljek, 15.10.2012 ob 20h se bo Ditka s svojo spremljevalno skupino predstavila v Salzburškem paviljonu White Noise v okviru projekta EPK Maribor 2012.

18-letna Ditka je novi obraz in prava osvežitev na slovenski glasbeni sceni. Po samostojnih koncertih v Kopru, Ljubljani, Slovenj Gradcu, na Ravnah in v Laškem, bo to že njen šesti celovečerni koncert v zadnjih treh mesecih.

Ditka je prejšnji teden predstavila javnosti svoj novi singel Nekaj je v zraku (besedilo Tone Pavček, glasba Gorazd Čepin, aranžma Gorazd Čepin/Matevž Šalehar-Hamo), album - na katerem bodo uglasbene pesmi znanih slovenskih pesnikov kot sta Tone Pavček in Feri Lainšček ter avtorske skladbe v angleščini - pa je v delu.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav