download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Evi Boto se ni uspelo uvrstiti v finale Pesmi Evrovizije 2012

Evi Boto se ni uspelo uvrstiti v finale Pesmi Evrovizije 2012
Foto: Žiga Culiberg
Eva Boto in njene spremljevalne vokalistke Sandra Feketija, Katja Koren, Ana Bezjak, Martina in Mateja Majerle se žal niso uvrstile v finale Pesmi Evrovizije 2012 v Bakuju.

Kljub izvrstni izvedbi naših predstavnic to ni bilo dovolj. Tako bo finale, ki bo na sporedu v soboto, 26. maja, ob 21. uri na 1. programu Televizije Slovenija, na 2. programu Radia Slovenija, Valu 202 in na Radiu Maribor, minilo brez naših predstavnic.

EVA BOTO - Verjamem

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Po finalnem nastopu Eva sporoča: "Na žalost se nam letos ni posrečilo, da bi prišli v veliki finale, vseeno pa mislim, da smo bile enkratne. Potrudile smo se sicer po najboljših močeh, ampak je bila zgleda konkurenca tako močna, da nam letos ni uspelo. Mislim, da je lahko Slovenija ponosna na vseh nas šest, ki smo bile na odru. Mislim, da je bil zelo dober odziv."
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav