download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Evil Eve na koncertne odre

Evil Eve na koncertne odre
Foto: Tjaša Vinkovič

Skupina Evil Eve je v letošnjem letu kot prvi single predstavila skladbo Prepozno. Po lani izdanih pesmih Nisem dobra vila, Ne bi, hvala in Problem bo tudi aktualni single dobil svoje mesto v koncertnem repertoarju, ki ga zasedba sicer ves čas posodoblja, spreminja, dodaja. Šestčanska zasedba pravi, da radi ustvarjajo v prostoru za vaje, kjer dodelujejo aranžmaje in se poigravajo v svojem slogu tudi z nekaterimi priredbami. Predvsem pa si za leto 2013 želijo izida albuma in pridno nizajo nove avtorske skladbe.

Zdaj se ponovno podajajo na koncertne odre. 17. aprila bodo v sklopu festivala Orto Fest nastopili v Orto baru, za ogrevanje pa bodo na svoj koncertni večer povabili še eno rock zasedbo. "Trenutno se še odločamo, koga bomo povabili, saj imamo med glasbenimi kolegi kar nekaj takih zasedb, s katerimi bi si radi delili oder na Orto Festu."
 
20. aprila bodo ponovno gostje na koncertu zasedbe Psihomodo Pop (Metlika), s katerimi so nazadnje igrali v ljubljanskem Kinu Šiška, zatem pa bodo nastopili še v Celju in na nekaj motozborih po Sloveniji. Poleti pa se bodo po vsej verjetnosti spet odpravili na gostovanje v Srbijo. "Veseli smo vsakega povabila na koncert, saj je glasba naš ventil in najboljši možni način preživljanja prostega časa! Za nas so koncerti zabava in izlet, ne pa delo," pravijo.
 
Glasbo za aktualni single Prepozno je napisal kitarist Jure Golobič, ki je pripravil tudi aranžma, besedilo pa je delo vokalistke Eve Breznikar. Za miks je v studiu je poskrbel Tine Janžek, sicer član skupine I.C.E., s katerim Evil Eve v zadnjem času veliko sodelujejo. 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav