download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Glasbeni večeri v Paviljonu na Kongresnem trgu

Glasbeni večeri v Paviljonu na Kongresnem trgu
Foto: arhiv im.puls
Po izredno uspešni prvi seriji koncertov v Paviljonu na Kongresnem trgu, ki so potekali v lanskem juliju in avgustu vsako sredo zvečer, boste lahko atraktivnim glasbenikom prisluhnili na tej lokaciji tudi v letošnjem poletju. S celovečernimi koncerti se bodo predstavili znani domači in tuji glasbeniki kot so nekonvencionalni nemški violončelist Wolfram Huschke, ameriški jazzovski skladatelj in pianist Steve Klink s svojim triom, zasedba Katrinas, vokalistki Nuška Drašček in Iva Stanič s pesmimi Ati Sossa, zmagovalka Festivala slovenskega šansona Katja Šulc, Godalni kvartet Calisto, mlada slovenska kantavtorica Ditka s svojim bandom ter avstrijsko-slovenski duo Igmar Jenner & Borut Mori.
Koncerte organizira glasbena agencija im.puls v sodelovanju z Zavodom za turizem mesta Ljubljana in s podporo zavarovalnice Triglav d.d.. Vsi koncerti bodo za občinstvo ponovno brezplačni!
Pričetek koncertov bo vedno ob 21:00 uri.
Po izredno uspešni prvi seriji koncertov v Paviljonu na Kongresnem trgu, ki so potekali v lanskem juliju in avgustu vsako sredo zvečer, boste lahko atraktivnim glasbenikom prisluhnili na tej lokaciji tudi v letošnjem poletju.
S celovečernimi koncerti se bodo predstavili znani domači in tuji glasbeniki kot so nekonvencionalni nemški violončelist Wolfram Huschke, ameriški jazzovski skladatelj in pianist Steve Klink s svojim triom, zasedba Katrinas, vokalistki Nuška Drašček in Iva Stanič s pesmimi Ati Sossa, zmagovalka Festivala slovenskega šansona Katja Šulc, Godalni kvartet Calisto, mlada slovenska kantavtorica Ditka s svojim bandom ter avstrijsko-slovenski duo Igmar Jenner & Borut Mori.  

Koncerte organizira glasbena agencija im.puls v sodelovanju z Zavodom za turizem mesta Ljubljana in s podporo zavarovalnice Triglav d.d.. Vsi koncerti bodo za občinstvo ponovno brezplačni! Pričetek koncertov bo vedno ob 21:00 uri.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav