download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

God Scard prvi potrjeni na Metal kramp festivalu

Znana je prva skupina, ki bo igrala na Metal Krampu 2012. To so hibridni metalci GOD SCARD.
Na letošnjem Metal Krampu 2012, se bo poleg pestre glasbene ponudbe odvijalo še veliko obstranskega dogajanja. Nekaterim že znan Krampolov, bo ponudil pestre, praktične, butaste, smešne in lepe nagrade (predlanska glavna nagrada je bila kokoš, ki je romala v prave roke/želodce???). Za željne eksperimentacije bo čili tekmovanje in pivske igre. V zadnjih urah festivala, Metal Kramp 2012, pričakujte prelepo deklico na odru, ki bo pokazala nekaj več. Prav tako bodo svoje znanje in smeh delili z vami mojstri na kitarski kliniki in improvizacijska liga. Letošnje novosti so bodypainting, obširni metal market in še kakšno dogajanje, ki ostaja za sedaj skrivnost.
Karte bodo, tako kot vsa leta do sedaj, v prodaji pri nastopajočih glasbenih skupinah in sicer za 15€. Z nakupom karte boste podprli vašega favorita, saj gre celoten znesek naravnost v žep/grla skupinam. Postanite podporni steber, da bo band postal hiša.
Vse o festivalu Metal Kramp 2012 in še mnogo preveč lahko najdete na spletni strani festivala www.metalkramp.com in na facebook stranihttp://www.facebook.com/pages/METAL-KRAMP/134929776529265.
Znana je prva skupina, ki bo igrala na Metal Krampu 2012. To so hibridni metalci God Scard.

Na letošnjem Metal Krampu 2012, se bo poleg pestre glasbene ponudbe odvijalo še veliko obstranskega dogajanja. Nekaterim že znan Krampolov, bo ponudil pestre, praktične, butaste, smešne in lepe nagrade (predlanska glavna nagrada je bila kokoš, ki je romala v prave roke/želodce ;) ). Za željne eksperimentacije bo čili tekmovanje in pivske igre. V zadnjih urah festivala, Metal Kramp 2012, pričakujte prelepo deklico na odru, ki bo pokazala nekaj več. Prav tako bodo svoje znanje in smeh delili z vami mojstri na kitarski kliniki in improvizacijska liga. Letošnje novosti so bodypainting, obširni metal market in še kakšno dogajanje, ki ostaja za sedaj skrivnost.

Karte bodo, tako kot vsa leta do sedaj, v prodaji pri nastopajočih glasbenih skupinah in sicer za 15€. Z nakupom karte boste podprli vašega favorita, saj gre celoten znesek naravnost v žep/grla skupinam. Postanite podporni steber, da bo band postal hiša.

Vse o festivalu Metal Kramp 2012 in še mnogo preveč lahko najdete na spletni strani festivala in na Facebook strani.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav