download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

GorA RockA zaključuje s predprodajo vstopnic

GorA RockA zaključuje s predprodajo vstopnic
Foto: Zoran Abram
Od 27. junija do 29. junija, se bo na Šentviški planoti odvijal že 10. dobrodelni festival GorA RockA.  Festival, lansko leto je zabeležil rekorden obisk, saj se ga je v treh dneh udeležilo več kot 8000 željnih zabave, bo letos postavil nov mejnik.  
Nakup vstopniv po predprodajni ceni 25 EUR je na vseh prodajnih mestih Eventima možen samo še do petka, 20. junija 2014. Po tem datumu bodo festivalske vstopnice na voljo po 35 EUR.
 
Dubioza kolektiv, Tabu, Big Foot Mama, Zmelkoow, Zablujena Generacija, Elvis Jackson, The Drinkers in Tide so nekatere izmed potrjenih zasedb, ki bodo nastopile na deseti ponovitvi enega najbolj priljubljenih festivalov v Sloveniji.
 
Organizatorji pripravljajo letos kar nekaj zanimivosti za obiskovalce festivala. Ena zanimivejših je tudi Šnopc bar, ki bo obiskovalcem omogočil nakup vseh domačih zdravilnih alkoholnih napitkov in bo postavljen še bližje odru. Da bo udobje res največje! Pozabili niso niti na tiste, ki se bodo na festival pripeljali z motorjem, saj so poskrbeli za pokrito in varovano garažo, ki bo brezplačno na voljo vsem motoristom.
 
Vsako leto organizatorji poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj celoten izkupiček festivala namenijo organizacijam in posameznikom potrebnim pomoči. Lanski izkupiček festivala je bil namenjen projektu Botrstva v Sloveniji in nakupu novega gasilskega vozila lokalnega gasilskega društva PGD Ponikve – Planota. Projekt Botrstva v Sloveniji so se organizatorji odločili podpreti tudi z letošnjo, jubilejno izvedbo festivala GorA RockA.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav