download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Happy Ol' McWeasel posneli videospot za skladbo Good Deeds

Happy Ol' McWeasel posneli videospot za skladbo Good Deeds
Foto: Bojana Tanaskovič

Happy Ol' McWeasel, energični in poskočni keltski punk rokerji s smislom za humor in dobre izdelke, predstavljajo svoj tretji videospot, tokrat za pesem Good Deeds, ki bo izšla tudi kot single. Pesem ni mogoče najti na uspešnem prvencu No Offence iz leta 2012, saj fantje na ta način napovedujejo, da so pričeli z ustvarjanjem novega albuma, ki naj bi ga dočakali še do konca leta 2013.

Snemanje neobičajnega videospota je potekalo v sodelovanju z ekipo Final Focusa, z Markom Šalamunom na čelu. Skupina v videospotu nazorno prikaže, kako se lahko izjalovi še najbolj preprost plan, snemanje videospota, ki se sprevrže v razgibano filmsko akcijo, vodi nas skozi epske "slowmotion" kadre v slogu Matrice, kot jih slovenski film še ni videl.

Singel Good Deeds je bil posnet v Epix Productions studiju s producentom Martinom Bezjakom, za mastering je poskrbel Mika Jussila v legendarnem finskem studiju Finnvox.

Skupina z videospotom, z zvrhano mero iznajdljivosti in samoironije provokativno prikaže, da se v življenju tudi dobri nameni včasih izjalovijo.

Premieri videospota bosta skupaj s koncertnima nastopoma potekali v sredo, 13.marca, v Ljubljani, Gala Hala in v soboto, 16. marca, v domačem okolju mariborskega Kluba MC, kamor se Happy Ol' McWeasel vračajo po letu dni. Po predstavitvi spota bo sledil tudi koncertni del.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav