download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Hellcats z novo pevko

Hellcats z novo pevko
Foto: Dare Brenko
V procesu nastajanja prve velike plošče naših rokeric Hellcats se je skupina okrepila z vokalistko Ajdo Kovačič, nekdanjo finalistko šova X Factor. Dekleta so se takoj ujela in prvi skupni koncert v Orto baru je nakazal uspešno zgodbo, ki že tako dobro uigranem triu dodaja odlično pevsko noto. Obenem pa so delovale  kot, da že dolgo časa nastopajo skupaj, kar je opazila številna publika, ki je tudi sicer stalnica na njihovih koncertih.
Hellcats trenutno snemajo nov singel in pridno koncertirajo. Zadnji  koncert so imele v Medvodah kot predskupina Adija Smolarja in Mestnih postopačev, kar se je izkazalo kot zanimiva kombinacija, omenimo pa tudi njihov nastop na Ortofestu, kjer bodo imele čast zaključiti ta festival in verjamemo, da jih čaka še pestra koncertna pomlad. Punce so se preselile tudi v nov, večji prostor za vaje, kamor bodo preselile tudi studio, kjer ustvarjajo svojo avtorsko glasbo. Glede na vse okrepitve, tako v kadrovanju kot infrastrukturi, verjamemo, da bo leto 2013 za simpatična dekleta zelo dejavno in uspešno.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav