download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Idrijski Bandi z novim albumom Take the Streets

Da v Idriji še zelo živi punk-rock, dokazuje tudi peterica Banditov, ki nam to zimo postreže z novim albumom »Take the Streets«. Zgodba, ki je že spomladi počasi pronicala do njihovih poslušalcev – s predstavitvijo skladbe New Tomorrow – končno dobiva svoj epilog.
Če je »New Tomorrow« zaznamoval letošnjo pomlad, pa bo konec leta (kot obljubljeno) ne le »nov« pač pa še bolj banditsko udaren. Nastajajoč album idrijskih punk-rockerjev bo s svojim pomenskim naslovom »Take the Streets« glasbeni trg zavzel najkasneje v začetku novega leta 2013, ko se bodo že predstavljeni skladbi pridružile še mnoge druge. Rdeča nit albuma nedvomno ostajajo provokativna besedila, družbeno-angažiran naboj in seveda punk-rock ritmi.
Če je v aprilu predstavljena skladba sugerirala zgolj neko željo po boljšem jutri, pa bo končni album salutiral le akciji in seveda najodločnejšim – tistim, ki ne mirujejo.
Da v Idriji še zelo živi punk-rock, dokazuje tudi peterica Banditov, ki nam bo to zimo postregla z novim albumom Take the Streets. Zgodba, ki je že spomladi počasi pronicala do njihovih poslušalcev – s predstavitvijo skladbe New Tomorrow – končno dobiva svoj epilog.  

Če je New Tomorrow zaznamoval letošnjo pomlad, pa bo konec leta (kot obljubljeno) ne le nov pač pa še bolj banditsko udaren. Nastajajoč album idrijskih punk-rockerjev bo s svojim pomenskim naslovom Take the Streets glasbeni trg zavzel najkasneje v začetku novega leta 2013, ko se bodo že predstavljeni skladbi pridružile še mnoge druge. Rdeča nit albuma nedvomno ostajajo provokativna besedila, družbeno-angažiran naboj in seveda punk-rock ritmi. 

Če je v aprilu predstavljena skladba sugerirala zgolj neko željo po boljšem jutri, pa bo končni album salutiral le akciji in seveda najodločnejšim – tistim, ki ne mirujejo.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav