download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

In Viktorja dobi – Zarolaj.si?

Nagrada Viktor še vedno velja za najbolj prestižno medijsko nagrado v Sloveniji. Pozitivna lastnost tega priznanja je predvsem dejstvo, da jo podeljujete bralci, gledalci, torej tisti, ki vam je vse naše ustvarjanje v prvi vrsti tudi namenjeno. Kar posledično pomeni, da je uvrstitev med prvih pet najboljših spletnih strani v Sloveniji velik uspeh že sam po sebi – ne zato, ker ne bi zaupali in verjeli vašemu okusu, pač pa zato, ker smo šele zdaj prav dojeli, kako veliko podporo med vami pravzaprav imamo. Ampak ko človek doseže eno stopničko, bi seveda rad še višje.

Spletna revija Zarolaj.si je letos med petimi finalisti za to prestižno medijsko priznanje, in sicer v kategoriji najboljših slovenskih spletnih strani. Naša konkurenca je več kot huda, ampak navdušuje predvsem dejstvo, da nam ob strani stojijo ne le slovenske glasbenice in glasbeniki, pač pa tudi precejšnje število domačih glasbenih založb in organizatorjev glasbenih dogodkov. Dejstvo, da je Zarolaj.si nominirana za Viktorja je, če povzamem eno od naših nedavnih sogovornic, gospo, ki je več kot doma v glasbeni industriji, precedens v slovenskem medijskem prostoru! Predvsem zato, ker je dotična spletna revija še vedno ena redkih, ki se ukvarja izključno z objavljanjem domačih glasbenih vsebin; od reportaž in novic o glasbenih novostih do intervjujev in najav slovenskih glasbenih dogodkov. Potem zato, ker to počnemo povsem ljubiteljsko. In ne nazadnje tudi zato, ker se že od začetka striktno izogibamo objavljanju kakršnih koli rumenih vsebin.

Glasovanje za Viktorje še zmeraj poteka in ker podpora seveda nikoli ne more biti dovolj velika, ste vsi skupaj še vedno (več kot toplo) povabljeni, da oddate svoj glas za Spletno revijo Zarolaj.si. To lahko storite s pošiljanjem glasovnic, ki jih najdete v Lady, Jani in Stopu, lahko pa tudi pošljete sms z vsebino VIK NET 5 na številko 6767. To bo (skoraj zagotovo) najbolje porabljenih 99 centov v vašem življenju!

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav