download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Inmate predskupina ameriških crossover trash hardcore legend Hatebreed

Inmate predskupina ameriških crossover trash hardcore legend Hatebreed
Foto: Tilyen Mucik
Onmate kljub intenzivnem snemanju svojega drugega studijskega albuma ne mirujejo. Konec novembra, natančneje 22.11., se ponovno odpravljajo v Nemčijo, kjer bodo nastopili kot predskupina svetovno znanim ameriškim legendam Hatebreed na koncertu v Schwäbisch Hallu. 
Hatebreed, skupina, ki se je zapisala v srca metal fanov predvsem po svoji neverjetni koncertni energiji, je trenutno eden najpopularnejših in najprepoznavnejših bandov na metal sceni. Temu pritrjuje tudi dejstvo, da je bil koncert predčasno razprodan že pred dnevi. Inmate si tako ponovno obetajo odličen nastop pred zmeraj hvaležno nemško publiko, ki jih s svojim odzivom vedno sprejme za svoje. 
 
V Sloveniji bomo Inmate lahko doživeli decembra, 20.12.2013, kjer bodo del dobrodelnega koncerta. Na odru kluba eMCe plac Velenje jim bodo delali družbo tudi Zmelkoow, Noctiferia, Entheogen. še vedno aktualen je njihov odlični videospot za skladbo iz prvenca Overcome. 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav