download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Inmate snemajo novi album

Po slabem mesecu dela v studiu so velenjski Inmate objavili prvi studio report snemanja njihovega drugega albuma. Na zaenkrat še neimenovanem albumu bo 12 skladb. Tako kot aktualni album Free at last, bo tudi ta posnet pod taktirko producenta Tata Purushe v njegovem Supersoul studiu.

Da bo novi album nekaj posebnega, nakazuje tudi zastavljen potek dela v studiu. Poteka namreč ravno v obratnem vrstnem redu kot je to običajno. Najprej bodo fantje posneli vokale na že narejene predprodukcijske posnetke, nadalje pa bo sledilo snemanje instrumentalnega dela. Kot je za Inmate že v navadi, pustijo vsaki stvari svoj čas. Zato točnega datuma izida albuma še ne napovedujejo, vsekakor pa planirajo dokončati album v letošnjem letu.

Zakaj so se fantje odločili za "inovativen" način dela in kakšni razlogi so jih vodili k takšni odločitvi pa razkrijejo kmalu v novih studio reportih in na njihovi uradni Facebook strani.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav