download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

In&out izid albuma napovedujejo za 14. februar

Še mesec dni nas loči od izida prvenca fantovske zasedbe In &out, ki je Slovenijo navdušila z nastopi na resničnostnem šovu X Factor. 
Od avgusta 2012, ko so se resneje pojavili na domači glasbeni sceni, so za njimi številni koncerti in nastopi, predstavili so štiri nove pesmi, dva videospota, tretji – za aktualni singel Zgodba zase - pa je tik pred medijsko objavo.
 
Tako, kot je zgodba zase celotno dogajanje, ki spremlja to mlado zasedbo, pa je zgodba zase tudi spot, ki prinaša zadnje leto njihovega nastopanja in druženja. Mnoge fotografije in filme so fantje posneli kar sami in predstavljajo zelo intimen vpogled v svet, v katerega njihovi privrženci za enkrat niso imeli vstopa.
 
Pri ustvarjanju prihajajočega CDja so intenzivno sodelovali tudi člani zasedbe, in zanimivo bo slišati, kako je izkušenemu producentu Dejanu Radičeviću uspelo preplesti njegovo profesionalno znanje z mladimi avtorji in instrumentalisti ter njihovimi glasbenimi vplivi.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav