download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Kako je potekalo snemanje videospota Boštjana Levičarja

Kako je potekalo snemanje videospota Boštjana Levičarja
Foto: Rok Carl
Boštjan Levičar, sicer tudi frontman v zasedbi Momento, je pred kratkim posnel svoj prvi samostojni videospot za novi singel "Pišem Zate". Snemanje je potekalo v Kulturnem domu Krško pod taktirko enega največjih slovenskih režiserjev, Vena Jemeršiča. Do premiere videospota nas loči le še nekaj dni, tokrat pa vam za uvod predstavljamo video posnetek "behind the scenes" dogajanja. Avtor posnetka je Samo Hajtnik, ki je v preteklosti že bil odgovoren za internetni kolaž fotografij za pesem "S Tabo Lepši Je Svet", prvi Levičarjev single. Kaj se je dogajalo v zakulisju snemanja spota 'Pišem zate' je ujela tudi kamera, ki je razkrila skrivnostno balerino, o kateri piše in sanja simpatičen pevec z žametnim glasom.
»Snemali smo od desetih dopoldne do osmih zvečer. Ja, izjemno hitri smo bili. Snemanje je bilo zaznamovano z ogromno pozitivne energije in smeha, največkrat je bila po zaslugi Vena izgovorjena beseda "fotr", ugotovil sem, da ne znam igrat veselja in sreče, medtem ko mi zaskrbljenost in žalost ležita še predobro. Bili smo tudi tarča številnih pogledov mimoidočih, ko smo snemali prihod in odhod iz prizorišča. Ven je bil prvič v življenju v Krškem, najmlajša statistka je bila še ne leto dni stara Lara, ki je z nami zdržala celo snemanje. Posebna zahvala gre Kulturnemu domu Krško, Kaly Kolonič in Kjari Stanič ter vsem sodelujočim«, je zaupal Levičar.
Boštjan Levičar, sicer tudi frontman v zasedbi Momento, je pred kratkim posnel svoj prvi samostojni videospot za novi singel Pišem Zate. Snemanje je potekalo v Kulturnem domu Krško pod taktirko enega največjih slovenskih režiserjev, Vena Jemeršiča.
Do premiere videospota nas loči le še nekaj dni, tokrat pa vam za uvod predstavljamo video posnetek behind the scenes dogajanja. Avtor posnetka je Samo Hajtnik, ki je v preteklosti že bil odgovoren za internetni kolaž fotografij za pesem S Tabo Lepši Je Svet, prvi Levičarjev singel. Kaj se je dogajalo v zakulisju snemanja spota Pišem zate je ujela tudi kamera, ki je razkrila skrivnostno balerino, o kateri piše in sanja simpatičen pevec z žametnim glasom.

"Snemali smo od desetih dopoldne do osmih zvečer. Ja, izjemno hitri smo bili. Snemanje je bilo zaznamovano z ogromno pozitivne energije in smeha, največkrat je bila po zaslugi Vena izgovorjena beseda fotr, ugotovil sem, da ne znam igrat veselja in sreče, medtem ko mi zaskrbljenost in žalost ležita še predobro. Bili smo tudi tarča številnih pogledov mimoidočih, ko smo snemali prihod in odhod iz prizorišča. Ven je bil prvič v življenju v Krškem, najmlajša statistka je bila še ne leto dni stara Lara, ki je z nami zdržala celo snemanje. Posebna zahvala gre Kulturnemu domu Krško, Kaly Kolonič in Kjari Stanič ter vsem sodelujočim", je zaupal Levičar.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav