download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Karte za letošnji Metal Kramp festival že v prodaji

Iz zasavskih rudnikov prihaja vesela novica: Karte za letošnji Metal Kramp festival je že mogoče kupiti! Cena dvodnevne vstopnice, ki vključuje kampiranje v neokrnjeni zasavski naravi je 15 EUR. Karte lahko kupite pri nastopajočih skupinah in v ljubljanskem Scratch baru. Še enkrat sporočamo, da z nakupom karte pri katerikoli nastopajoči skupini, neposredno podprete vaše favorite, saj gre celoten izkupiček prodanih kart bandu.
Za vas imamo tudi nove potrjene skupine. To so novogoriški death/trash metalci Slavocracy, organizatorji Metal Kramp festivala Chaosstar, tržiški Rise in old school death metalci Doomed! Do sedaj potjene skupine so: After Burn, Shutdown, Sabaium, Condemnatio Cristi in God Scard.
Iz zasavskih rudnikov prihaja vesela novica: Karte za letošnji Metal Kramp festival je že mogoče kupiti! Cena dvodnevne vstopnice, ki vključuje kampiranje v neokrnjeni zasavski naravi je 15 EUR.
Karte lahko kupite pri nastopajočih skupinah in v ljubljanskem Scratch baru. Še enkrat sporočamo, da z nakupom karte pri katerikoli nastopajoči skupini, neposredno podprete vaše favorite, saj gre celoten izkupiček prodanih kart bandu.

Predstavljamo tudi nove potrjene skupine. To so novogoriški death/trash metalci Slavocracy, organizatorji Metal Kramp festivala Chaosstar, tržiški Rise in old school death metalci Doomed! Do sedaj potjene skupine so: After Burn, Shutdown, Sabaium, Condemnatio Cristi in God Scard.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav