download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Kill Kenny čez poletje na festivalih

Novomeški Kill Kenny se bodo letos predstavili na kopici večjih glasbenih festivalov na domačih in tujih tleh. V pomladnih in poletnih mesecih jih lahko v živo slišite na velikih odrih festivalov Škisova tržnica, festival Lent, srbski Exit festival, festival Švic, Schengenfest, septembra pa odhajajo tudi na avstrijski Waves Vienna festival.
Kill Kenny so konec leta 2011 izdali svoj prvenec z naslovom Josh, kmalu pa bo luč sveta ugledala nova skladba. V taboru Kill Kenny se letos dogaja marsikaj, pospešeno pa delajo na novem materialu. Konec leta se nam tako obeta nov studijski album. Kill Kenny z vsakim koncertom, pa naj bo na velikem odru ali v manjšem klubu, prepričajo s kvalitetno avtorsko glasbo in pristnimi, energičnimi ter iskrenimi koncerti in energijo, ki jo izžarevajo iz odra. Njihovo glasbeno ustvarjanje je bilo opaženo že iz mnogih strani; dajte jim priložnost tudi vi. Verjamemo, da vas bodo prepričali.
 
Kill Kenny lahko najprej slišite na Škisovi tržnici v sredo, 8. maja. 
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav