download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Kill Kenny in Werefox med slovenskimi izvajalci na festivalu Waves Vienna

Kill Kenny in Werefox med slovenskimi izvajalci na festivalu Waves Vienna
Foto: Aleš Rosa
Naslednji teden se bo med 3. in 6. oktobrom na Dunaju na različnih lokacijah in klubih po mestu odvijala konferenca in glasbeni festival Waves Vienna.
Waves Vienna je festival in glasbena konferenca, ki se ukvarja s promocijo avstrijske in evropske glasbe. Vsako leto se osredotoči na dve državi in letos sta to Slovenija ter Belgija. Predstavniki festivala sodelujejo z našim, domačim SIGIC-em in so med drugim obiskali STG v Ljubjani ter se povezali z nekaterimi domačimi akterji, katere so tudi povabili na Dunaj.  Waves se je odločil, da bo na program festivala, poleg Kill Kenny in Werefox, uvrstil tudi: New Wave Syria, It's Everyone Else, N'toko, Milk Drinkers, Ian Green, The Toronto Drug Bust in Coma Stereo.
 
Kill Kenny se bodo predstavili na uvodnem večeru, 3. oktobra ob 20.uri na Red Bull Brandwagen odru, na lokaciji Praterstern, Werefox pa na zaključni večer festivala, v soboto, 5.oktobra 2013. Videli jih bomo ob 20.uri na prizorišču FM4 Riverboat, Clubshiff.
 
Kill Kenny so si nastop izborili z nastopom na STG festivalu, Werefox pa so bili povabljeni direktno na festival.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav