download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Kingston in Pero Lovšin snemajo skladbo Dekleta

Skisano vreme gor ali dol, poletje se vseeno počasi bliža in ni pravega poletja brez nove uspešnice skupine Kingston. Band, ki nam vsako leto postreže z najmanj  eno uspešnico, tokrat obljublja nekaj prav posebnega. 
K sodelovanju so povabili legendo slovenske glasbe - Pera Lovšina in tako je ravno v teh dneh končano snemanje skupne skladbe Dekleta. Avtor glasbe in besedila je Pero Lovšin, aranžma pa je delo klaviaturista skupine Kingston - Zvoneta Tomca. Dekleta so zavili v lenoben reggae beat, ki ga oplemeniti še bluzersko - rokerska kitara kitarista Rokija iz Perove spremljevalne skupine.  Zmes dveh različnih pristopov, stilov glasbe je prinesla zanimivo in udarno kombinacijo, ki bo odlično delovala tako na radijskih postajah, kot na koncertnih prizoriščih.
 
Ideja za sodelovanje s Perom je padla povsem spontano. Dare, sicer avtor vseh tekstov skupine Kingston, je predlagal, da bi tekst tokrat za spremembo napisal Pero, ki ga kot tekstopisca in avtorja, Dare nadvse ceni. Reno pa je nadgradil idejo in predlagal, zakaj pa ne bi Perota kar povabili, da bi sodeloval pri tem projektu. Beseda je dala besedo in tako v teh dneh že pričakujemo skladbo Dekleta na radijskih postajah po vsej Sloveniji. 
 
Že naslednji teden pa bodo snemali tudi videospot, ki ga bo režiral Predrag Rajcič - Perica.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav