download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Koncert Uroša Perića v amfiteatru Avditorija Portorož se bliža

Priprave na veliki julijski koncert »Uroš Perić & prijatelji«, ki bo 14. julija 2012 v Amfiteatru Avditorija Portorož, so na višku. Pričakovanja so velika. Uroš Perić je konec leta 2010 izdal pri založbi ZKP RTV Slovenija zgoščenko z naslovom Uroš Perić & friends, ki je bila kmalu razprodana in je bila že ponatisnjena. Na zgoščenki se je Perić predstavil izključno z dueti in uveljavljenimi pevci iz domovine ter tujine. Med njegovimi »prijatelji« na zgoščenki so bili med drugim tudi Oto Pestner, Alenka Godec in Lucienne, s katerimi bo zapel tudi na tokratnem koncertu. Pričakuje nas torej zanimiva kombinacija – popolnoma nov solistični program Uroša Perića in pa najlepši dueti z Otom Pestnerjem, Alenko Godec in Lucienne. Seveda se bodo gostje predstavili tudi sami.
Uroša Perića bo tokrat spremljal Big band Krško ter njegove zveste spremljevalne vokalistke The Pearlettes.
Priprave na veliki julijski koncert Uroš Perić & prijatelji, ki bo 14. julija 2012 v Amfiteatru Avditorija Portorož, so na višku. Pričakovanja so velika.
Uroš Perić je konec leta 2010 izdal pri založbi ZKP RTV Slovenija zgoščenko z naslovom Uroš Perić & friends, ki je bila kmalu razprodana in je bila že ponatisnjena. Na zgoščenki se je Perić predstavil izključno z dueti in uveljavljenimi pevci iz domovine ter tujine.

Med njegovimi prijatelji na zgoščenki so bili med drugim tudi Oto Pestner, Alenka Godec in Lucienne, s katerimi bo zapel tudi na tokratnem koncertu. Pričakuje nas torej zanimiva kombinacija – popolnoma nov solistični program Uroša Perića in pa najlepši dueti z Otom Pestnerjem, Alenko Godec in Lucienne. Seveda se bodo gostje predstavili tudi sami. 

Uroša Perića bo tokrat spremljal Big band Krško ter njegove zveste spremljevalne vokalistke The Pearlettes.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav