download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Luciano na letošnjem Overjam Reggae Festivalu

Na Overjam Reggae Festivalu, ki se bo med 13. in 16. avgustom 2014 ponovno odvijal v Tolminu, se bo na glavnem odru predstavila jamajška legenda Luciano. 
Jamajški Luciano je s snemanjem začel leta 1992 – pri založbi Aquarius Record je posnel svoj prvi single Ebony & Ivory. Singlu je leta 1993 sledil debitantski album Moving Up. Z izdajo albuma Where There Is Life, leta 1995, je Luciano postal eden izmed najpomembnejših reggae pevcev desetletja in veliko upanje za obstoj reggae korenin v dobi dancehalla. Od omenjene izdaje je njegova glasba deležna neprestanih pohval za čustven vpliv duhovne odrešitve, rasti in humanitarne inspiracije. Do leta 2001 je Luciano izdal dva live albuma, prav tako pa tudi kompilacijo albumov skupaj s Sizzlo in Anthony B-jem.  Oktobra 2007 je bil nagrajen z Order of Distinction kot priznanje za njegov prispevek k reggae glasbi.
 
 
Poleg Luciana bodo na glavnem odru Tolmin zatresli tudi Shaggy, Chronixx, The Skints, Zion Train, Macka B, Dub Inc, Meta & The Cornerstones in Train To Roots. V dancehall areni zaenkrat potrjeni Herb-A-Lize It Soundsystem, DJ Rakka, Ragga Twins, so-avtorji novega hita Skrillexa, Reggae Rajahs iz Indije in Supersonic Sound. Na dub prizorišču pa lahko objavimo Vibronics in vrsto zanimivih dub selektorjev in DJ-jev.
 
Ne zamudite spomladanskega Overjam prepartyja, ki se bo 9.6.2014 odvijal v ljubljanskem klubu Channel Zero in gostil tako Overjam soundsystem ekipo kot domače in tuje DJ izvajalce. Na dogodku bo z malo sreče moč zadeti tudi brezplačne festivalske vstopnice, zato je obisk obvezen!
 
Nižja predprodajna cena vstopnic - do 30.6.2014 za 79€, v prodaji pa so tudi že enodnevne vstopnice po ceni 25€!
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav