download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Muff namesto na Eurosong v studio

Muff so enega najbolj opaznih medijskih nastopov zagotovo zabeležili na letošnjem slovenskem izboru za pesem Evrovizije, ko so v superfinalu zasedli drugo mesto.
Na povabilo k sodelovanju so se odzvali s pol leta staro in energično Let Me Be (Myself), ki je le ena od mnogih pesmi, že nekaj časa izbranih in pripravljenih za njihov prvi album. Skladbe ravno te dni dobivajo končno obliko, ko je ena najbolj vročih slovenskih zasedb končno našla čas in se za nekaj dni zaprla v studio, kjer intenzivno snema.
 
Muff so se na slovenski glasbeni sceni prvič pojavili s pesmijo Ti daješ, nato sodelovali v nekaj odmevnih reklamnih oglasih, nato navdušili z nekoliko bolj umirjenimi in med poslušalci zelo lepo sprejetimi Tvoje moje, Povej mi in Naj sije v očeh. Z zadnjima dinamičnima skladbama - Nov dan in Let Me Be (Myself) - pa se predstavljajo s še bogatejšo glasbeno produkcijo, ki jo bo moč slišati tudi na jesenskem prvencu.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav