download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Na letošnjem Overjam Reggae Festivalu tudi Shaggy

Overjam Reggae Festivalu, ki se bo med 13. in 16. avgustom 2014 ponovno odvijal v Tolminu in bo postregel z najbolj zaželjenimi svežimi imeni in večnimi legendami, se pridružuje prava poslastica – svetovni zvezdnik reggae – pop glasbe, Shaggy.
Shaggy, ljubiteljem tako reggae kot pop glasbe poznan po hitih Boombastic, Angel in It wasn’t me, prihaja v Slovenijo prvič!
 
Shaggy, s pravim imenom Orville Richard Burrell, rojen na Jamajki in živeč v ZDA, je zvezda, ki ne potrebuje posebne predstavitve.
 
T.i. hitmaker je umetnik mešanja glasbenih zvrsti, ki se je po 11 izdanih albumih v desetih letih v letu 2013 z zadnjim albumom vrnil h jamajškim koreninam in povsem jamajški reggae glasbi.
 
Grammy nagrajenec in mnogokratni nominiranec ter prejemnik različnih glasbenih nagrad avgusta prihaja v Tolmin, kjer bo kronal že tako zvezdniško zasedbo letošnjega Overjam Reggae Festivala.
 
Poleg Shaggyja bodo na glavnem odru Tolmin zatresli tudi Chronixx, Dub Inc, The Skints, Zion Train, Macka B, Luciano, Meta & The Cornerstones in Train To Roots. V dancehall areni zaenkrat potrjeni Herb-A-Lize It Soundystem, DJ Rakka in Supersonic Sound.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav