download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Na sceno vstopil blues-rock band EL Kachon

EL Kachon je blues-rock band, ustanovljen konec leta 2011. Sestavlja ga osem članska zasedba iz raznih glasbenih zvrsti, katere druži skupna ljubezen do bluesa.
Živimo in vadimo v Dolenjskih toplicah ter v Novem mestu.
V naši glasbi je čutiti vplive številnih svetovno znanih izvajalcev, kot so Gov`t Mule, Allman Brothers Band, Lynyrd Skynyrd, Rolling Stones, Motorhead, Steve Ray Vaughan, Elmore James, Susan Tedeschi, Derek Trucks, Grace Potter…  Repertoar sestavljajo avtorske skladbe z besedili v angleškem jeziku, izvajamo pa tudi priredbe jagodnega izbora.
EL Kachon je blues-rock band, ustanovljen konec leta 2011. Sestavlja ga osemčlanska zasedba iz raznih glasbenih zvrsti, katere druži skupna ljubezen do bluesa. 

"Živimo in vadimo v Dolenjskih toplicah ter v Novem mestu. V naši glasbi je čutiti vplive številnih svetovno znanih izvajalcev, kot so Gov`t Mule, Allman Brothers Band, Lynyrd Skynyrd, Rolling Stones, Motorhead, Steve Ray Vaughan, Elmore James, Susan Tedeschi, Derek Trucks, Grace Potter…  Repertoar sestavljajo avtorske skladbe z besedili v angleškem jeziku, izvajamo pa tudi priredbe jagodnega izbora."

Da pa njihovo delo ne ostaja neopaženo, priča tudi to, da so se uvrstili na dva odmevna slovenska festivala Schengenfest in Rock Otočec.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav