download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Narodnjak.si izbira Narodnjakovo dekle

Tudi letos bo uredništvo bratskega portala Narodnjak izbiralo Narodnjakovo dekle, že tretjo po vrsti. Letošnji izbor bo še bolj zanimiv in še bolj medijsko podprt. Prav tako letos pri projektu sodeluje največ pokroviteljev,ki so z veseljem pripravljeni pomagati pri tem lepotno-glasbenem projektu.
Javni razpis za izbor Narodnjakovo dekle 2013 je že izšel 15. 3. 2013, najdete ga na www.narodnjak.si, dekleta pa se lahko prijavijo vse do 15. aprila. Takrat bo žirija uredništva izbrala 10 finalistk, ki se bodo 20. aprila udeležile fotografiranja v Fotosalonu v Celju, od 22. aprila in vse do 6. maja pa bo potekalo glasovanje.
 
Zmagovalka, ki se bo okitila z nazivom Narodnjakovo dekle 2013, bo deležna lepih praktičnih nagrad pokroviteljev, čakata pa jo tudi dva fotografiranja: eno bo ponovno v Fotosalonu v Celju, drugo pa v sosednji Italiji, natančneje v Toskani, kamor se bo zmagovalka od 17. do 19. maja odpravila v družbi Turistične agencije Ojla! 
 
Vse podrobnosti glede prijave in razpisne pogoje sodelovanja si lahko zainteresirana dekleta preberejo v javnem razpisu na spletni strani organizatorja www.narodnjak.si.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav