download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Ninina pesem leta in Nasmeh za življenje

Nina Pušlar, ki je včeraj prejela nagrado za pesem leta, v marcu predstavlja novo izdajo dobrodelnega koncerta Nasmeh za življenje, s katerim je lansko leto zbrala več kot 20.000 €.
Skladba To mi je všeč, s katero se je Nina Pušlar, povzpela na vrh lestvice najbolje prevajanih slovenskih skladb v letu 2016, je z včerajšnjo prejeto nagrado uspeh le še dopolnila: »Nagrado podarjam svoji zvesti publiki, s katero imamo nepozabne koncerte. Koncertna bo tudi letošnja pomlad in naš največji projekt je trenutno, dobrodelni koncert Nasmeh za življenje, ki ga 17. marca, organiziram v mariborskem SNG-ju. Vabljeni vsi, da že z nakupom vstopnice podprete ustanovitev fundacije, s katero bomo pomagali prav tistim, ki so pomoči najbolj potrebni!«

Slogan Nasmeh za življenje bo ostal in postal ime nove dobrodelne fundacije, ki jo je Nina z ekipo ustanovila v začetku leta 2017. S fundacijo NASMEH ZA ŽIVLJENJE, bo Nina z ekipo, zbirala sredstva in pomagala še večjemu številu, pomoči potrebnim posameznikom in združenjem, ki jih bo izbrala komisija fundacije.
 
Za začetek delovanja fundacije NASMEH ZA ŽIVLJENJE je Nina izbrala petek, 17. marec, in veliki dobrodelni koncert. Zgodilo se bo v Mariboru, v Slovenskem Narodnem Gledališču. Tudi tokrat se bodo Nini na odru pridružili odlični glasbeni gostje in tudi tokrat se obeta poseben večer.

Prodaja vstopnic je mogoča tudi na vseh prodajnih mestih EVENTIMA ali preko spleta na povezavi: www.tiny.cc/NasmehZaZivljenje.  

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav