download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nino snema prvo ploščo

Nino snema prvo ploščo
Foto: Tilyen Mucik
Ko je pred šestimi leti prišel na glasbeno sceno z najstniško skladbo Moja mala, ga marsikdo ni jemal resno. A trdo delo, ljubezen do glasbe in vztrajnost so ga pripeljale do številnih uspehov, s katerimi se danes lahko pohvali 22-letni pevec Nino. Te dni večino časa preživi v studiu, kjer poteka zaključna faza snemanja njegove prve plošče. 
Vsestransko nadarjen glasbenik je pred kratkim predstavil že svoj četrti videospot, ki ga je posnel za pop-rock balado Zadnje upanje. Pesem se je dobro oprijela radijskih valov, videospot pa je v samo dobrem tednu dni dosegel preko 15.00 ogledov, predvaja pa se tudi na številnih televizijskih postajah. Kljub temu, da sta pesem in videospot še čisto sveža, pa Nino te dni veliko časa preživi v studiu, kjer že nastajajo nove avtorske pesmi.
 
Kako danes glasbenik razmišlja o svojih najstniških besedilih: "Ogromno časa preživim v studiu, kjer snemam nove pesmi. Pred šestimi leti, ko sem začel svojo pop kariero, sem bil razigran, nasmejan, morda na trenutke malce naiven najstnik. Danes sem sicer še vedno razigran in vedno nasmejan, a vseeno sem odrasel. In to se bo gotovo slišalo tudi v novih pesmih, ki jih pripravljam za svojo prvo ploščo".
 
Ker je Nino zaposlen tudi s študijskimi obveznostmi na glasbeni akademiji, sinhronizacijo risank in številnimi nastopi, upa, da bo plošča končana sredi poletja. Vsekakor pa jo bo svojim zvestim poslušalcem predstavil najkasneje v začetku jeseni!
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav