download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Novi Mixtape v Ljubljani delujočega raperja sirskih korenin MC SunnySun-a

Mc SunnySun je član ekipe Balance Crew iz Rijeke, čeravno v bistvu celo mladost živi v Ljubljani. Več kot desetletje že nastopa na hrvaških in slovenskih odrih, njegova zgodba pa se je začela s poslušanjem kaset v "walkmanu" ter na fristajlerskih mikrofonskih eskapadah na najrazličnejših prizoriščih. Sunny je ljubitelj stare rap šole, družbo za gramofoni pa mu dela Dj K’Pow (RDYO Dj's), s katerim predstavljata klasično dj-mc rap formo, ki je zaznamovala 90-ta leta hiphopa.
Po nekaj letih ustvarjanja je končno izdal svoj predstavitveni "mixtape" izdelek. Uradno ga je predstavil 25. maja v Gali Hali, kjer so mu družbo delali standardni sopotniki – DJ K'Pow, Ghet, Murat, Kowa idr. Na mixtape-u je 13 dobro povezanih, a precej različnih komadov v stilu rapa iz 90-ih let. Sunnyjev pristop h komadom je raznolik, edinstven in idejno svež pa naj pod njegovim vokalom pluje beat ali ga spremlja »le« beatbox.
SunnySun »Mixtape« je izšel s pomočjo nove neodvisne založbe Wudisban Records, naročite pa ga lahko preko Sunny-jeve Facebook strani
Mc SunnySun je član ekipe Balance Crew iz Rijeke, čeravno v bistvu celo mladost živi v Ljubljani. Več kot desetletje že nastopa na hrvaških in slovenskih odrih, njegova zgodba pa se je začela s poslušanjem kaset v walkmanu ter na fristajlerskih mikrofonskih eskapadah na najrazličnejših prizoriščih.
Sunny je ljubitelj stare rap šole, družbo za gramofoni pa mu dela Dj K’Pow (RDYO Dj's), s katerim predstavljata klasično dj-mc rap formo, ki je zaznamovala 90-ta leta hiphopa.

Po nekaj letih ustvarjanja je končno izdal svoj predstavitveni mixtape izdelek. Uradno ga je predstavil 25. maja v Gali Hali, kjer so mu družbo delali standardni sopotniki – DJ K'Pow, Ghet, Murat, Kowa idr. Na mixtape-u je 13 dobro povezanih, a precej različnih komadov v stilu rapa iz 90-ih let. Sunnyjev pristop h komadom je raznolik, edinstven in idejno svež pa naj pod njegovim vokalom pluje beat ali ga spremlja le beatbox. 

SunnySun Mixtape je izšel s pomočjo nove neodvisne založbe Wudisban Records, naročite pa ga lahko preko Sunny-jeve Facebook strani.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav