download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Omar Naber s skupino Sladka sled za brezdomce

V sodelovanju z Društvom za pomoč in samopomoč brezdomcev Kralji ulice skupina Sladka sled organizira vseslovensko humanitarno akcijo zbiranja toplih oblačil in hrane imenovano Podaj roko sočloveku.

Kdo so Sladka sled? "Pravijo, da je mladost norost, a je za nas tudi čas, ko pričnemo mladi graditi na boljši prihodnosti, tako da pomoči potrebnim ponudimo roko, iskren nasmeh ter topel objem. Smo ekipa mladih nadobudnih prostovoljcev pod skupnim imenom Sladka sled, ki nas je medsebojno povezal slovenski pevec Omar Naber. Iz skupine oboževalcev smo prerasli v nekaj več, nekaj kar bo sejalo srečo in ljubezen vsepovsod, ter tako se je rodila se ideja za Sladko sled."

In cilji...: "Naša osnovna prioriteta oziroma cilj je širiti zadovoljstvo med ljudi, ter jim s preprostimi dejanji na obraz priklicati nasmeh. Na poti našega delovanja se imamo veliko željo vključevati in se povezovati z dobrodelnimi in s humanitarnimi organizacijami od skrbi za najmlajše do pomoči starejšim in medgeneracijsko povezovati ljudi. Omar je dobrodelno zelo aktiven od obiskovanja otrok do dobrodelnih koncertov, kar nam je v zelo velik zgled in motivacijo."

Kje lahko najdeno Sladko sled: "Na pričetku naše poti smo prisotni na Koroškem, Primorskem in Gorenjskem. Moč glasbe je povezala mlade iz različnih koncev Slovenije. Moč glasbe in moč Omarja, ki lahko mlade tako poveže in navdihuje. Kontaktirate nas lahko na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ."

Oblačila in hrano lahko dostavite na spodaj navedena mesta, ter za podrobnejše informacije o nahajališču zbirališč kontaktirate predstavnike za navedena področja.

 • Dravograd: Špela - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , Karin - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Prevalje: Špela Bukovec - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Bled: Kaja Vovk - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Nova Gorica: Manca Kumar - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Mežica: Vanja Hanžekovič - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Črna na Koroškem: Barbara Veber - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Drenov Grič, Vrhnika: Lea Grimšič - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Ravne na Koroškem: Žana Vertačnik - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Ajdovščina: Tjaša Kobal - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Šempeter pri Gorici, Občina Renče - Vogrsko: Nastja Slokar - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Tolmin: Alenka Skok - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Prostovoljci ekipe Sladke sledi bodo skupaj z Omarjem Naberjem na dan zaključka humanitarne akcije 26.3.2013 obiskali Kralje ulice.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav