download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Orlek v Latinsko Ameriko in na Ljubljanski grad

Skupina orlek se odpravlja na turnejo po Braziliji, Argentini in Urugvaju. Ko pridemo nazaj zagotovo ne bo manjkalo fotografij in gradiva, katerega bodmo delili z javnostjo. Radi pa bi napovedali koncert, ki bo le nekaj dni po prihodu iz turneje.
Nabrita skupina glasbenikov, ki so svojo pot začeli na orleških zabavah, se po triindvajsetih letih vrača h koreninam. Veseljaška, pestra in delovna pot – kot se za knape spodobi – jih je zanesla v vse možne žanre (punk, metal, rock, etno, šanson, blues, country, reggae, pop ...) ter jih popeljala na različne celine. Tokrat se ravno vračajo z južnoameriške turneje in se nam bodo predstavili v širši zasedbi – skupaj s Sestrami in Tomislavom Golubanom, orgličarjem iz hrvaškega Zagorja. Repertoar bo zelo pester: od njihovih prvih pesmi do skladb z zadnjega albuma Repete. Orleki obljubljajo nehrupno, a poskočno ter kakovostno glasbo v akustični izvedbi.
Skupina Orlek se odpravlja na turnejo po Braziliji, Argentini in Urugvaju. Ob povratku pa bodo 22. oktobra nastopili na Ljubljanskem gradu.

Nabrita skupina glasbenikov, ki so svojo pot začeli na orleških zabavah, se po triindvajsetih letih vrača h koreninam. Veseljaška, pestra in delovna pot – kot se za knape spodobi – jih je zanesla v vse možne žanre (punk, metal, rock, etno, šanson, blues, country, reggae, pop ...) ter jih popeljala na različne celine.

Tokrat se bodo ravno vrnili iz južnoameriške turneje in se nam bodo predstavili v širši zasedbi – skupaj s Sestrami in Tomislavom Golubanom, orgličarjem iz hrvaškega Zagorja. Repertoar bo zelo pester: od njihovih prvih pesmi do skladb z zadnjega albuma Repete. Orleki obljubljajo nehrupno, a poskočno ter kakovostno glasbo v akustični izvedbi.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav