download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Orleki se odpravljajo v Rusijo

Po uspešni promociji nove plošče REPETE se začenja poletna sezona koncertov skupine Orlek. Začelo se bo 15. Maja na Lampiončkih v Mariboru. Naslednji dan pa skupina leti v Rusijo, kar ni bilo v letošnjem načrtu, že zaradi zahtevne turneje katera bo v jeseni po Južni Ameriki, ampak takšnim povabilom ne kaže reči ne in v eni uri so člani skupine odgovorili z da. Tam bodo imeli 3 koncerte. Dva v Tveru in enega v Moskvi. V Tveru najprej nastop na Gala koncertu festivala slovanske poezije v dvorani Filharmonije Tverske pokrajine, zvečer pa še  koncert v enem izmed tamkajšnjih klubov. Naslednji dan pa bo koncert v klubu Proekt O.G.I. v Moskvi.
Orleke boste lahko videli v Sloveniji konec maja na Jesenicah, v juniju pa v Tržiču in na Rock Otočcu.
Za dobro voljo pa bo poskrbela nova uspešnica Življenje gre naprej, katera se bo začela na radijskih valovih vrteti v sredini maja.
Po uspešni promociji nove plošče Repete se začenja poletna sezona koncertov skupine Orlek. Začelo se bo 15. maja na Lampiončkih v Mariboru. Naslednji dan pa skupina leti v Rusijo, kar ni bilo v letošnjem načrtu, že zaradi zahtevne turneje katera bo v jeseni po Južni Ameriki, ampak takšnim povabilom ne kaže reči ne in v eni uri so člani skupine odgovorili z da.
Tam bodo imeli 3 koncerte. Dva v Tveru in enega v Moskvi. V Tveru najprej nastop na Gala koncertu festivala slovanske poezije v dvorani Filharmonije Tverske pokrajine, zvečer pa še  koncert v enem izmed tamkajšnjih klubov. Naslednji dan pa bo koncert v klubu Proekt O.G.I. v Moskvi. 

Orleke boste lahko videli v Sloveniji konec maja na Jesenicah, v juniju pa v Tržiču in na Rock Otočcu.

Za dobro voljo pa bo poskrbela nova uspešnica Življenje gre naprej, katero bodo med poslušalce poslali v sredini maja.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav