download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Osemletni Timo prejel boben Marka Soršaka - Sokija

Prestolnico so preplavili bobnarji. Na 20. obletnici bobnanja Marka Soršaka-Sokija (Elvis Jackson) se je zbralo več kot sto bobnarjev iz cele Slovenije. Bobnarji so poljubno izbrane skladbe preoblekli v video podobo, Soki pa je izbral deset najbolj 'odpičenih' in najboljših bobnarjev. V nagradni igri je sodelovalo kar 27 bobnarjev, glavna nagrada pa je bila Sokijev boben, ki ga je spremljal na marčevski turneji po Angliji z Elvis Jackson. Boben si je pribobnal osemletni Timo iz Prlekije, ki je obiskovalce navdušil s skladbo Enter Sandman od Metallice (posnetek: http://www.youtube.com/watch?v=yryECRYpwuI). Simpatični Timo je zmago komential kar v svojem narečju:"Nesen pričaküva ka bon doba glovno nagrado, ker še kumej tri leta bobnan. Še zej ne vervlen, ka je to resen pa ka je snare moj. Fest sen veseli."
Tudi Soki je bil neverjetno zadovoljen z dogodkom. Povedal nam je: "Najbolj me je presenetilo število sodelujočih. Na začetku je kazalo, da bo deset nagrajencev celo vprašljivo. Moram reči, da sem zelo vesel, da so na dogodek prišli tudi znani bobnarji, kot so Boštjan (Siddharta), Obra (Dan D), Luka (Alya), Damir (Bohem), Robert (ex-don mentony band), Robert Kovačič in ostali ... V Sloveniji imamo veliko dobrih glasbenikov, presenetili so nas večinoma najstniki!"
Prestolnico so preplavili bobnarji. Na 20. obletnici bobnanja Marka Soršaka - Sokija (Elvis Jackson) se je zbralo več kot sto bobnarjev iz cele Slovenije. Bobnarji so poljubno izbrane skladbe preoblekli v video podobo, Soki pa je izbral deset najbolj odpičenih in najboljših bobnarjev.
V nagradni igri je sodelovalo kar 27 bobnarjev, glavna nagrada pa je bila Sokijev boben, ki ga je spremljal na marčevski turneji po Angliji z Elvis Jackson. Boben si je pribobnal osemletni Timo iz Prlekije, ki je obiskovalce navdušil s skladbo Enter Sandman.

Simpatični Timo je zmago komential kar v svojem narečju: "Nesen pričaküva ka bon doba glovno nagrado, ker še kumej tri leta bobnan. Še zej ne vervlen, ka je to resen pa ka je snare moj. Fest sen veseli."

Tudi Soki je bil neverjetno zadovoljen z dogodkom. Povedal je: "Najbolj me je presenetilo število sodelujočih. Na začetku je kazalo, da bo deset nagrajencev celo vprašljivo. Moram reči, da sem zelo vesel, da so na dogodek prišli tudi znani bobnarji, kot so Boštjan (Siddharta), Obra (Dan D), Luka (Alya), Damir (Bohem), Robert (ex-don mentony band), Robert Kovačič in ostali ... V Sloveniji imamo veliko dobrih glasbenikov, presenetili so nas večinoma najstniki!"

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav