download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Party boys, skupina za žur

Skupina, sestavljena iz prekaljenih glasbenih mačkov, skupina za preizkušeno dober žur. Osnovni namen je ponuditi glasbo za večere, na katerih zagotovo nihče ne bo obsedel.
Njihov repertoar je sestavljen iz skrbno izbrane glasbe 80-tih let; preigravajo večne uspešnice skupin Boney M, ABBA, Village People, Queen, Kool & The Gang, Hot Chocolate, pa Roda Stewarta, Michaela Jacksona, Georga Michaela… Ker na vsakem dobrem žuru preprosto ne sme manjkati niti muzika nekdanjega skupnega jugoslovanskega prostora, ne zanemarjajo niti te. Slišijo se pesmi skupin Crvena jabuka, Parni valjak, Bijelo dugme, pa Magnifica, Oliverja Mandića…
 
Skupino sestavljajo prekaljeni glasbeni mački, za katerimi so na tisoče glasbenih kilometrov in številni nastopi v okviru različnih glasbenih sestavov. Neskromno rečeno gre za skupino, ki se ne zadovolji s tem, da pesem "približno isto zveni", pač pa vsak aranžma pili do perfekcije. Pevec je – spet neskromno rečeno – trenutno eden zmogljivejših v Sloveniji, ostali pa vsak na svojem instrumentu ne zaostajajo niti za millimeter.
 
Podrobnosti najdete na Facebook profilu. Tam je objavljenih tudi več audio posnetkov, medtem ko je videomaterial v postprodukciji.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav